Ακαδημία Πόλο: Συμμετοχή στο 31ο τουρνουά Παίδων «Ι.Χατζηθεοδώρου»

Ακαδημία Πόλο: Συμμετοχή στο 31ο τουρνουά Παίδων «Ι.Χατζηθεοδώρου»

Αναχωρεί αύριο (27/10) νωρίς το πρωί για την Αθήνα η ομάδα παίδων Κ15 Πόλο του ΑΣ ΑΡΗΣ για να συμμετάσχει στο τουρνουά «Ι.Χατζηθεοδώρου» το οποίο διοργανώνει για 31η χρονιά η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στις εγκαταστάσεις της.

Το συγκεκριμένο τουρνουά Παίδων είναι το αρχαιότερο ηλικιακό τουρνουά που διοργανώνεται στην Ευρώπη. Κάθε χρονιά συμμετέχουν οι κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Έτσι και φέτος εκτός του οικοδεσπότη Ν.Ο.Βουλιαγμένης που είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της συγκεκριμένης ηλικίας (γεννημένοι 2009+) στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Μίνι Παίδων και της ομάδας μας θα συμμετάσχουν: ο 3ος του πρωταθλήματος Α.Ν.Ο.Γλυφάδας, ο 5ος του πρωταθλήματος Ν.Ο.Πατρών, ο 6ος του πρωταθλήματος Ιωνικός, ο 7ος του πρωταθλήματος Παναθηναϊκός, ο 9ος του πρωταθλήματος Ν.Ο.Χανίων και η πολύ δυνατή ομάδα της Παρτιζάν Βελιγραδίου από τη Σερβία.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας έχει ως εξής:

Παρασκευή 27.10.2023 – 19:30

Α.Σ.ΑΡΗΣ – Ν.Ο.Πατρών

Σάββατο 28.10.2023 – 13:00

Α.Σ.ΑΡΗΣ – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Σάββατο 28.10.2023 – 19:30

Α.Σ.ΑΡΗΣ – Α.Ν.Ο.Γλυφάδας

Κυριακή 29.10.2023 – πρωί

Χιαστί αγώνες κατάταξης

Κυριακή 29.10.2023 – απόγευμα

Τελικοί αγώνες κατάταξης και απονομές.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι προπονητές Μαντζουρίδης Χρήστος και Μαρίνης Νίκος, ο τεχνικός διευθυντής Τσολακούδης Παναγιώτης και οι παρακάτω αθλητές:

Αβραμούδης Στέργιος

Αλιάτσης Βασίλης

Γούσιος Βασίλης

Καλιπτσίδης Λευτέρης

Καστανάρας Βαγγέλης

Μποέμης Χρήστος

Παπανικολάου Ιάσων

Ραμαδάνης Γιώργος

Ταγρές Στέλιος

Σεΐζης Άγγελος

Σοφοκλέους Σοφοκλής

Σταματάκης Γιώργος

Φυλακτός Γιώργος

Χασάπης Στέργιος

Χατζίδης Βασίλης

Να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ν.Ο.Β. για την πρόσκληση και να θυμίσουμε ότι όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας θα μεταδοθούν σε live streaming από τη σελίδα του ARIS water polo.

Κοινοποιήστε