Βόλεϊ Γυναικών: Τσαϊρέλης και Μπάκα για το Final 4 Κυπέλλου

Βόλεϊ Γυναικών: Τσαϊρέλης και Μπάκα για το Final 4 Κυπέλλου

Το Final 4 Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών ξεκινά αύριο (08/03) στο Λουτράκι και σήμερα (07/03) έγινε η συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση.

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει στις 17:00 την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό. Ο προπονητής, Γιάννης Τσαϊρέλης και η αρχηγός, Έλενα Μπάκα, μίλησαν για τον αγώνα.

Γιάννης Τσαϊρέλης (Προπονητής ΑΡΗ)

«Καταρχήν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Λουτρακίου, στην ΕΟΠΕ και στους χορηγούς για αυτή την διοργάνωση. Δυστυχώς αυτή η διοργάνωση λέγεται μετά τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, μίας αθλήτριας που είναι ρέκορντμαν στους τίτλους στο κύπελλο. Θα θέλαμε να της αφιερώσουμε αυτή τη διοργάνωση. Εμείς ήρθαμε εδώ από μία δύσκολη βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα, αλλά αυτός είναι διαφορετικός θεσμός με νοκ άουτ παιχνίδια. Έτσι θα αντιμετωπίσουμε και το πρώτο παιχνίδι με τη περσινή κυπελλούχο ΑΕΚ. Έχει την εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις αλλά έχουμε και εμείς φιλοδοξίες».

Έλενα Μπάκα (Αρχηγός ΑΡΗ)

«Ήταν ένας από τους στόχους της ομάδας να βρισκόμαστε στο Final 4 και αυτό μας χαροποιεί πολύ. Η ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι δυνατή και η περσινή κυπελλούχος. Θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη πρόκριση στον τελικό».

Κοινοποιήστε