Κολύμβηση: Με υποτροφία στην Αμερική ο Νικόλας Μέγας

Κολύμβηση: Με υποτροφία στην Αμερική ο Νικόλας Μέγας

Ο αθλητής του τμήματος κολύμβησης του ΑΡΗ, Νικόλαος Μέγας, ετοιμάζει βαλίτσες για την άλλη άκρη του Ατλαντικού και θα είναι πλέον κάτοικος Αμερικής στην Νέα Υόρκη.

Ο αθλητής μας Νικόλαος Μέγας, μετά τον αδερφό του Βασίλη, έγινε και αυτός δεκτός με υποτροφία, ακαδημαϊκή και αθλητική, στο Union College της Νέας Υόρκης. Θα σπουδάσει Managerial Economics και θα συνεχίσει να κολυμπά πλέον για την ομάδα του Union College Garnet Changers στη Liberty League και συγκεκριμένα στη Division III.

Επέλεξε να συνεχίσει τις σπουδές του στο παραπάνω ακαδημαϊκό ίδρυμα, έχοντας πολλές ακόμα προτάσεις, λόγω της υψηλής του θέσης ακαδημαϊκά αλλά και λόγω της προτροπής του αδερφού του Βασίλη, ο οποίος είναι αριστούχος και τελειόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Union College και πλέον υποψήφιος Διδάκτωρ του Florida International University FIU.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του Νικόλα στα τεστ εισαγωγής, αγγλική γλώσσα και μαθηματικά, οι εξαιρετικές του επιδόσεις στα μαθήματα καθώς και η ραγδαία του εξέλιξη κολυμβητικά, προπονούμενος υπό της οδηγίες του Γιώργου Μαυρίδη συνέβαλαν σε αυτή του την επιτυχία!

Ευχόμαστε στον Νικόλα τα καλύτερα, με πολλές επιτυχίες και να συνεχίσει να μην τα παρατάει!

Καλή αρχή στο νέα σου ξεκίνημα!

 

Κοινοποιήστε