Πυγμαχία: Ξεκινούν οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα

Πυγμαχία: Ξεκινούν οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πυγμαχίας του συλλόγου ανακοινώνουν ότι από τη Δευτέρα 17 Μαΐου, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ανακοινώσει η Γ.Γ.Α.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ (6-12 ΕΤΩΝ): Θα πρέπει να προσκομίσετε τις σχολικές βεβαιώσεις, έπειτα από τα αντίστοιχα self test που θα πραγματοποιούν για τα σχολεία.

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ (13- 18 ΕΤΩΝ): 1) Θα πρέπει να προσκομίσετε τις σχολικές βεβαιώσεις, έπειτα από τα αντίστοιχα self test που θα πραγματοποιούν για τα σχολεία. 2) Διενέργεια rapid test μια φορά ανά δύο εβδομάδες.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: (18+ ΕΤΩΝ): 1) Διενέργεια rapid test μια φορά κάθε εβδομάδα. 2) Αν έχετε πραγματοποιήσει εμβολιασμό πρέπει να προσκομίσετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού , ο οποίος να έχει πραγματοποιηθεί 14 ημέρες πριν.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: (18+ ΕΤΩΝ): 1) Διενέργεια rapid test μια φορά κάθε εβδομάδα. 2) Αν έχετε πραγματοποιήσει εμβολιασμό πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο οποίος να έχει πραγματοποιηθεί 14 ημέρες πριν.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6972142326

 

Κοινοποιήστε