Πυγμαχία: Στο Πανευρωπαϊκό Παίδων ο Πέτρος Κωνσταντινούδης και ο Αχιλλέας Τσεπίδης

Πυγμαχία: Στο Πανευρωπαϊκό Παίδων ο Πέτρος Κωνσταντινούδης και ο Αχιλλέας Τσεπίδης

Σήμερα (Τετάρτη 19 Ιουλίου) αναχωρούν οι πυγμάχοι του ΑΡΗ Πέτρος Κωνσταντινούδης Και Αχιλλέας Τσεπίδης με την Εθνική Ομάδα Παίδων για να λάβουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Πλοέστι της Ρουμανίας από 21 έως 30 Ιουλίου.

Ο περσινός Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία των Παμπαίδων Πέτρος Κωνσταντινούδης και ο μοναδικός Έλληνας πυγμάχος που κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία, είναι πανέτοιμος να διακριθεί για άλλη μια φορά στην κατηγορία των παίδων και να ανεβάσει για άλλη μια φορά το επίπεδο της Ελληνικής Πυγμαχίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Τσεπίδης Αχιλλέας μετά τις επιτυχίες που είχε πραγματοποιήσει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, είναι πλέον έτοιμος να συμμετέχει σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση, στην οποία θα προσπαθήσει να διακριθεί.

Τους αθλητές μας θα συνοδεύουν οι προπονητές του ΑΡΗ και ομοσπονδιακοί προπονητές Γκαβέζος Γιώργος και Τσεπίδης Βασίλης.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πυγμαχίας εύχονται καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους για διάκριση σε ένα ακόμα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Κοινοποιήστε