Πόλο Ανδρών: Ήττα στις λεπτομέρειες από την Ηλιούπολη (9-10)

Πόλο Ανδρών: Ήττα στις λεπτομέρειες από την Ηλιούπολη (9-10)

Η ομάδα πόλο Ανδρών του ΑΡΗ ηττήθηκε με 9-10 εντός έδρας από την Ηλιούπολη στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα Play-Offs του πρωταθλήματος της Α2.

Ο ΑΡΗΣ στην αρχή του παιχνιδιού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2 ωστόσο στη συνέχεια έκανε το 4-2. Οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν το προβάδισμα και πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά με διαφορά τριών τερμάτων (6-3).

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η εικόνα άλλαξε άρδην. Η Ηλιούπολη πλησίασε στο τέρμα, κάνοντας το 6-5, με τον ΑΡΗ να απαντάει με δικό του σερί και να κάνει το 8-5.

Οι «φιλοξενούμενοι» δεν τα παράτησαν, ισοφάρισαν σε 8-8 και στη συνέχεια το παιχνίδι πήγαινε ισόπαλο (9-9). Στο πιο κρίσιμο σημείο και λίγο πριν τη λήξη  η Ηλιούπολη έκανε το 9-10 και πήρε τη νίκη.

Επόμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων είναι την Κυριακή στην Αθήνα.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παυλίδης, δήλωσε: «Όπως περιμέναμε ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το οποίο χάθηκε από την έκλειψη συγκέντρωσής μας στα τελευταία λεπτά. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα επόμενα δυο παιχνίδια».

Τα οκταλεπτα: 3-2, 3-1, 2-4, 1-3

ΑΡΗΣ: Μπάσελ 3, Σιώπκας 2, Σολόγανης 1, Μπιτσάκης 1, Ζαρκάτζας 1, Γιόγκας 1

 





Κοινοποιήστε