Πόλο Γυναικών: Ο Ιωάννης Ζησόπουλος τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ

Πόλο Γυναικών: Ο Ιωάννης Ζησόπουλος τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ

Ο Α,Σ. ΑΡΗΣ και τμήμα Πόλο Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συμφωνίας με τον Ιωάννη Ζησόπουλο ως τεχνικό διευθυντή της υδατοσφαίρισης γυναικών του ΑΡΗ.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ ξεκίνησε από την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς συνέχισε στον Πανσερραϊκό και δύο χρόνια μετά ξανά επέστρεψε για ακόμη ένα χρόνο στον Απόλλωνα. Ο επόμενος σταθμός στη καριέρα του ήταν η ομάδα του Μακεδονικού και μετά ο ΑΠΣ Οξυγόνο όπου έστησε την ομάδα από το μηδέν. 

Μια ακόμη ξεχωριστή περίοδος ήταν όταν βρέθηκε στην ομάδα του ΝΑΣ. Ημαθίας. Το 2019 κατέβασε στο τελευταίο του πρωτάθλημα τον Γ.Σ. Ηρακλής. Τη σεζόν 2021-2022 ήταν ο προπονητής που ξεκίνησε την επανασύσταση του τμήματος στο νέου, πλέον, Ηρακλή. Αρχίζοντας από το  μηδέν, στις τρεις σεζόν που ακολούθησαν, τον έφτασε, μαζί με τους συνεργάτες του στο σημερινό του σημείο. Έχοντας εμπειρία από την άλλοτε Δ’ Εθνική ( Μακεδονικός) ως και την Α’ Γυναικών (Πανσερραϊκός) και από ακαδημίες μέχρι Άνδρες και Γυναίκες, φέτος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον ιστορικό μας σύλλογο ώστε να βοηθήσει στην αναδιοργάνωση και την ανάπτυξη των γυναικείων τμημάτων μας. 

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας του με τον ΑΡΗ, δήλωσε: .

«Μου έγινε μια πολύ τιμητική πρόταση από το μεγάλο Σωματείο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, έτσι ώστε να ενταχθώ στο προπονητικό team του τμήματος υδατοσφαίρισης. Εκτός από την τιμή είναι μεγάλη και η ευθύνη. Θέλουμε να γυρίσει σελίδα το γυναικείο τμήμα και σταδιακά να πάρει τη θέση που  αρμόζει στην ιστορία του. Μη ξεχνάμε πως ο ΑΡΗΣ ήταν από τις πρώτες ομάδες που ξεκίνησαν το γυναικείο πόλο στην Ελλάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και μαζί με τους συνεργάτες μου να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Κοινοποιήστε