Ακαδημία Μπάσκετ: Η εταιρεία «Ν. Ζουμπούλης VIOBRASS» επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ακαδημία Μπάσκετ: Η εταιρεία «Ν. Ζουμπούλης VIOBRASS» επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με την εταιρεία «Ν. Ζουμπούλης VIOBRASS», η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για τη σεζόν 2023-24.

Η εταιρεία «Ν. Ζουμπούλης VIOBRASS» δραστηριοποιείται από το 1972 στον σχεδιασμό και κατασκευή ειδών κιγκαλερίας. Παράγει κουρτινόβεργες, πόμολα επίπλων, χερούλια θυρών και εξωθύρων και κρεμάστρες.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση όπου τα μέλη της με πολύ προσωπική δουλεία και μεράκι παρακολουθούν την ποιότητα, την παραγωγικότητα και καλλιεργούν τη φιλική επαφή με τους πελάτες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις πολύ προσιτές τιμές ανεβάζουν συνεχώς την επιχείρηση τόσο στην Ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά.

Από το 2001 η εταιρία μας είναι εγκατεστημένη στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, όπου η μακρά εμπειρία, ο εκσυγχρονισμός σε μηχανολογικό εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την κάθετη παραγωγή δίνουν τη δυνατότητα της άμεσης παράδοσης των προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς με εγγυημένη ποιότητα.

Κοινοποιήστε