Women Rising Stars: Νίκη στην παράταση επί του Ηρόδοτου

Women Rising Stars: Νίκη στην παράταση επί του Ηρόδοτου

Ο ΑΡΗΣ νίκησε 63-61 στην παράταση τον ΑΟΝΑ Ηρόδοτο (54-54 κ.α.), στον συναρπαστικό αγώνα με τον οποίο έπεσε απόψε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Περάμου «Γ. Τσαλδάρης» η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του W Rising Stars.

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε την πρώτη νίκη του μετά από έναν αγώνα – θρίλερ, καθώς παρά το γεγονός ότι 1’54” πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας προηγούνταν με 5 πόντους (54-49), στην πορεία είδε τον αντίπαλό της να καλύπτει τη διαφορά με το δίποντο της Σούλο (51-54) η οποία στην συνέχεια τραυματίστηκε στο πόδι, να εκμεταλλεύεται τη λάθος πάσα που έγινε στην τελευταία επίθεση, και 3΄΄ πριν το τέλος, να δέχεται με το τρίποντο της Παναγιωτάκη την ισοφάριση (54-54) που έστειλε τον αγώνα στην παράταση.

Η Παναγιωτάκη πρωταγωνίστησε και στη διάρκεια της παράτασης, με τον ΑΡΗ όμως να αντέχει στην πίεση, την Ελισάβετ Κοτζάμπαση να δίνει τη λύση στην επίθεση όταν ευστόχησε σε δίποντο 41” πριν την λήξη (61-62) και την Ηλιοπούλου να ευστοχεί σε 1/2 βολές στα 10” διαμορφώνοντας το τελικό 63-61.

Διαιτητές: Παπαχρυσανθακόπουλος, Μαυροειδής, Κατσιμπίρης

Δεκάλεπτα: 7-13, 18-28, 37-42, 54-54, 61-63

AONA Ηρόδοτος (Πρωτογεράκης): Παναγιωτάκη 27 (1), Ατσαλάκη 10 (2), Λιοπυράκη, Φανουράκη, Αποστολίδη 1, Σούλο 9 (1), Χατζημιχαήλ 4, Μπινιχάκη 6, Ξενάκη 2, Γιαννοπούλου 2, Τσαντάκη.

ΑΡΗΣ (Κωτούλης): Ζελενίτσα, Ηλιοπούλου 16 (1), Λαμπάδα 7 (1), Ευσταθίου, Κοσμάγιατς 7 (1), Μπακαλόγλου 2, Κουτσφετσούλη, Τσακαλίδη 9 (2), Κοτζάμπαση 22 (19 ριμπ.).

Μπορείτε να δείτε την στατιστική της αναμέτρησης εδώ

Μπορείτε να δείτε ξανά τον αγώνα εδώ

 

Κοινοποιήστε