Γιάννης Τσαϊρέλης: «Είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να έχουμε 6 νίκες χωρίς καμία απώλεια»

Γιάννης Τσαϊρέλης: «Είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να έχουμε 6 νίκες χωρίς καμία απώλεια»

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε την έκτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στη Volley League Γυναικών και ο Γιάννης Τσαϊρέλης τόνισε ότι είναι ικανοποιημένοι για το αήττητο σερί στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν είχε γίνει η κλήρωση είχαμε πει ότι μπορούσαμε να έχουμε 6 νίκες στις πρώτες αγωνιστικές και είμαστε ικανοποιημένοι που τα καταφέραμε χωρίς να έχουμε καμία απώλεια. Οι Αμαζόνες συνήθως είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα αλλά με την απόδοση μας καταφέραμε να σβήσουμε τις όποιες ελπίδες είχε. Το μπλοκ συνεχίζει να είναι η δύναμη μας στα παιχνίδια, αλλά ξεχνάμε ότι έγινε σήμερα γιατί έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον επίσης αήττητο Παναθηναϊκό».

Από την πλευρά του ο προπονητής των Αμαζόνων, Κώστας Γκούντας, δήλωσε ότι: ««Ο Άρης έδειξε σήμερα γιατί βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έπαιξε πολύ σοβαρά και δεν μπορέσαμε να τον απειλήσουμε. Δεν δικαιούμασταν τίποτα από αυτό το παιχνίδι και ο αντίπαλος μας, που είναι μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την τετράδα, κέρδισε δίκαια. Εμείς συνεχίζουμε έχοντας ως στόχο το επόμενο ματς στην έδρα του Ηλυσιακού».

Κοινοποιήστε