Βόλεϊ Γυναικών: Η Έρικα Μερκάδο KYANA MVP της 7ης αγωνιστικής της Volley League

Βόλεϊ Γυναικών: Η Έρικα Μερκάδο KYANA MVP της 7ης αγωνιστικής της Volley League

Η Έρικα Μερκάδο έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 7η αγωνιστική της Volley League Γυναικών και αναδείχτηκε ΚΥΑΝΑ MVP!

Η διαγώνια του ΑΡΗ πέτυχε 30 πόντους με 26/65 επιθέσεις, 2 άσσους και 2 μπλοκ, οδηγώντας την ομάδα στη νίκη με 3-2 σετ και στη διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα.

Η Μερκάδο ήταν αυτή που με τα σερβίς της οδήγησε στη μεγάλη ανατροπή που έκανε ο ΑΡΗΣ στο τρίτο σετ, από 20-24 στο 26-24, δίνοντας προβάδισμα 2-1 σετ στην ομάδα του Γιάννη Τσαϊρέλη.

«Όλες μας παλέψαμε»

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν καλό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον τρόπο με τον οποίο παλέψαμε όλες μας. Ο κόσμος μας ήταν φοβερός και μας βοήθησε πολύ» σχολίασε αρχικά, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. η Έρικα Μερκάδο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει την φανέλα του ΑΡΗ.

«Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και η πρόταση του Άρη ήταν ελκυστική. Χαίρομαι που πήρα αυτή την απόφαση. Το πρωτάθλημα σε σχέση με την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Ελλάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε πολλά κομμάτια και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω».

Κλείνοντας, θέλησε να αφιερώσει την κατάκτηση του βραβείου της KYANA MVP: «Φυσικά στην ομάδα και στις συμπαίκτριές μου, καθώς και στους ανθρώπους μου που δεν είναι κοντά μου».

Κοινοποιήστε