Τσαϊρέλης: «Θα ξαναβρούμε τον ρυθμό μας»

Τσαϊρέλης: «Θα ξαναβρούμε τον ρυθμό μας»

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης δεν έμεινε ικανοποιημένος, παρά τη νίκη με 3-1 επί της Λαμίας.

Ο προπονητής της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ δήλωσε:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Μέσα σε τρεις μέρες κάναμε δύο κακές εμφανίσεις. Σήμερα συνεχίσαμε τα πολλά λάθη που κάναμε και στην έδρα της Θέτιδας και μας στοίχισαν ένα ματς που θέλαμε πάρα πολύ Σήμερα η Λαμία υπερέβαλλε εαυτόν και με τόσες απουσίες πρέπει να είναι ευχαριστημένη με την απόδοσή της. Εμείς δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Μας παρέσυρε κάπως η αρχή του αγώνα και το ότι ξεφύγαμε στο σκορ αλλά αυτά είναι δικαιολογίες. Πρέπει να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις συνθήκες, είτε ο αντίπαλος είναι πιο δυνατός, είτε όπως η Λαμία που είχε πολλές απουσίες.

Πολλές φορές επιστρέφεις από τις γιορτές και είσαι… στα χαμένα. Δεν μπορέσαμε, λόγω Covid, να δώσουμε και κάποια φιλικά που είχαμε κλείσει. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε ρυθμό σιγά σιγά. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα για τον αγώνα με τον Πορφύρα για να ξαναβρούμε τον ρυθμό που είχαμε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται καθώς είναι όσες πολλές οι αγωνιστικές, που θα ήταν δύσκολο για την Ομοσπονδία να αναβάλλει παιχνίδια. Έτσι κι αλλιώς ο πρωταθλητής θα βγει κοντά στον Μάιο. Στη συνέχεια έχει και η Εθνική Ομάδα παιχνίδια. Οι περισσότερες ομάδες είναι εμβολιασμένες, μειώθηκε και το ποσοστό των φιλάθλων, οπότε προσέχουμε και προστατευόμαστε.

Η Άννα Μυλωνά από την πλευρά της δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε κάπως νωχελικά το 2022, όμως πιστεύω ότι θα βρούμε τον ρυθμό μας και η συνέχεια θα είναι καλή για μας. Σήμερα ήμασταν πάνω στο σκορ αλλά σε κάποια σημεία δεν είχαμε την υπομονή να κρατήσουμε τη διαφορά κι έτσι η Λαμία κατάφερνε να πλησιάζει και να πάρει και ένα σετ. Ήταν μία νίκη ψυχολογίας μετά το παιχνίδι με τη Θέτιδα, το οποίο θέλαμε να κερδίσουμε. Τώρα κοιτάζουμε τις επόμενες αγωνιστικές, κάναμε την αρχή με τη Λαμία κει ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Εμείς παλεύουμε για την τετράδα, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Ο προπονητής της Λαμίας, Ηλίας Αγγελής, επισήμανε:

«Από την διακοπή και μετά έχουμε πολλά προβλήματα. Σήμερα παίξαμε με δύο παιδιά από τις ακαδημίες μας και ήμασταν αξιόμαχοι. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί ίσως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Από την επόμενη εβδομάδα θα μπει στις προπονήσεις και η νέα ξένη μας».

Κοινοποιήστε