Γιάννης Τσαϊρέλης: «Δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα»

Γιάννης Τσαϊρέλης: «Δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα»

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Γιάννης Τσαϊρέλης, μετά την μεγάλη νίκη-ανατροπή της ομάδας του απέναντι στην Α.Ε.Κ. τόνισε ότι ήταν μια πολύ καλή νίκη, η οποία επιβεβαιώνει για ποιο λόγο βρίσκονται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα κοιτάζουν και το επόμενο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

±Είναι μια πολύ καλή νίκη που δείχνει ότι αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που έκαναν κατάθεση ψυχής και έδειχναν αποφασισμένες να μη χάσουν στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας. Σήμερα πανηγυρίζουμε κι από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά γιατί έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Στον αντίποδα, ο προπονητής της Α.Ε.Κ., Κώστας Αρσενιάδης, δήλωσε: «Υπάρχει προβληματισμός γιατί ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε. Ο ΑΡΗΣήταν λίγο καλύτερος και γι’ αυτό κέρδισε σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αναγνωρίζουμε ότι η σημερινή είναι μια κακή ήττα, αλλά θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια που έχουμε για να βελτιωθούμε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Κοινοποιήστε