Πόλο Γυναικών: Ηχηρό μήνυμα κατά της γυναικοκτονίας

Πόλο Γυναικών: Ηχηρό μήνυμα κατά της γυναικοκτονίας

Η ομάδα Πόλο Γυναικών του ΑΡΗ ηττήθηκε με 3-18 από τον Ολυμπιακό Αλίμου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2, σε μία αναμέτρηση που ήταν αφιερωμένη στον αγώνα κατά της γυναικοκτονίας.

Οι αθλήτριες των δύο ομάδων φόρεσαν μπλουζάκια με ηχηρό μήνυμα κατά της γυναικοκτονίας και κράτησαν το σχετικό πανό και κίτρινα τριαντάφυλλα, μετά από τη λήξη του αγώνα.

Παράλληλα, το τμήμα Πόλο του ΑΡΗ, μέσω του Φώτη Μπινόπουλου, βράβευσε την Αλεξένδρα Ασημάκη για την πολυετή προσφορά της στο άθλημα και τον αθλητισμό. Η Ασημάκη φόρεσε σκουφάκι με το νούμερο 19 στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Ακολούθησε μία μικρή εκδήλωση με το σχετικό κέτερινγκ, με τον ΑΡΗ να ανταποδίδει τη φιλοξενία του Ολυμπιακού Αλίμου στον πρώτο αγώνα, στο πλαίσιο των εξαιρετικών σχέσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΡΗΣ πάλεψε στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά οι αήττητες φιλοξενούμενες έκαναν ένα 0-5 στο δεύτερο «καθαρίζοντας», ουσιαστικά, τον αγώνα. Για την ομάδα μας ακολουθεί ένα κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι, όπου αν έρθει η νίκη με διαφορά τριών γκολ, ο ΑΡΗΣ θα μπει στα πλέι οφ για να κυνηγήσει την άνοδό του στην Α1 Γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 0-5, 0-4, 1-5.

Σκόρερς: Τζίκου 1, Τσιγαρίδα 1, Πατούνα 1 – Ασημάκη 4, Πάτερου 3, Δούλη 2, Λογοθέτη 2, Μ. Μπιτσάκου 2, Α. Μπιτσάκου 2, Χέλμη 2, Παπατριανταφύλλου 1.

 

 

Κοινοποιήστε