Βόλεϊ Γυναικών: Πρόκριση στην ημιτελική φάση

Βόλεϊ Γυναικών: Πρόκριση στην ημιτελική φάση

 

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ, παρά την ήττα με 1-3 σετ από τη Θέτις, κατάφερε να επικρατήσει στο «χρυσό» σετ με 15-13 και να περάσει στα ημιτελικά της Volley League.

Ο ΑΡΗΣ σε καμιά περίπτωση δε θύμισε τον ΑΡΗ της περασμένης εβδομάδας και της κανονικής περιόδου και από την αρχή του παιχνιδιού έδειχνε αστάθεια, με αποτέλεσμα η Θέτις να πάρει το πρώτο σετ με 18-25. Στον ίδιο ακριβώς ρυθμό κινήθηκε και το δεύτερο σετ με την Θέτις να το κατακτά με 19-25.

Στο τρίτο σετ ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να ανακάμψει, δείχνοντας μαχητικό πνεύμα, ωστόσο ηττήθηκε με 23-25.

Στο «χρυσό» σετ και οι δυο ομάδες ήταν πλήρως συγκεντρωμένες, με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο (7-7,8-8,9-9), ο ΑΡΗΣ απέκτησε διαφορά τριών πόντων (12-9) και τελικά κατάφερε να πάρει το σετ με 15-13 και να προκριθεί στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα ημιτελικά!

Τα σετ: 1-3 ( 18-25, 19-25, 23-25, 15-13).

ΑΡΗΣ (Γιάννης Τσαϊρέλης): Κιουτσιούκη, Μερκάδο, Δρακουλίδου, Μυλωνά, Σουάν, Έβανς/ Κουρτίδου (λ), Καμπούρη (λ), Τάνη, Γαϊτανίδου, Λάππα.
Α.Σ.Π. Θέτις (Γιώργος Ρούσης): Σιρίνινα, Περάλτα, Ανθούλη, Ρουσνατσένκο, Άκτας, Παπαγεωργίου / Μανιατογιάννη (λ), Δραγουμάνου, Παναγοπούλου.
Κοινοποιήστε