Κολύμβηση: Εγκαινιάστηκε η συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (pics)

Κολύμβηση: Εγκαινιάστηκε η συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (pics)

Το Σάββατο 8/10, δύο από τα τμήματα της αγωνιστικής ομάδας του τμήματος Κολύμβησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ, εγκαινίασαν τη συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μεταβαίνοντας στην πόλη της Κομοτηνής, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι πρώτες εντός νερού μετρήσεις της σεζόν.

Η επιστημονική διαδικασία περιλάμβανε βιντεοσκόπηση τεχνικής κολύμβησης και στροφών, καθώς και ποιοτική και ποσοτική ανάλυση όλων των επιμέρους παραμέτρων που βοηθούν καταλυτικά στην εξατομικευμένη και εξειδικευμένη βελτίωση της απόδοσης του αθλητή, βάζοντας ένα ακόμη βέλος στη φαρέτρα των προπονητών της ομάδας μας, στην προσπάθεια να διατηρήσουμε τη θέση μας στην κορυφή!

Θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα της αγωνιστικής κατηγορίας του ΑΡΗ, προκειμένου άπαντες να εξαντλήσουν κάθε υπαρκτό περιθώριο βελτίωσης!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γουργούλη και το επιτελείο του για την επιστημονική υποστήριξη, καθώς και τον κ. Αλέξανδρο Μπεκιάρη για τη φιλοξενία και την αμέριστη βοήθειά του σε όλο αυτό το εγχείρημα.

 

 

Κοινοποιήστε