Ακαδημία Χάντμπολ: Με θετικό πρόσημο το τουρνουά «2ο XBALL» (pics)

Ακαδημία Χάντμπολ: Με θετικό πρόσημο το τουρνουά «2ο XBALL» (pics)

 

Η ακαδημία του Χάντμπολ Πανοράματος διοργάνωσε το τουρνουά «2ο XBALL» αγοριών – κοριτσιών Κ13, στο οποίο συμμετείχαν και τα δικά μας αντίστοιχα τμήματα και το οποίο ολοκληρώθηκε χθες (Πέμπτη, 05/01) με πλήρης επιτυχία.

Οι «μικροί» μας αθλητές έδειξαν πάθος, ενέργεια, και χάρηκαν ιδιαίτερα με τη συμμετοχή τους στους αγώνες.  Οι αθλητές των ακαδημιών μας παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, σεβόμενοι και τον αντίπαλο, στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας –βασικές αρχές που διέπουν τα τμήματά μας, δίνοντας χαρά τόσο στους προπονητές και γονείς όσο και στους διοικούντες του τμήματος, και πολλές ελπίδες για την κοινωνική και αθλητική διαπαιδαγώγηση και εξέλιξη τους. Ο προπονητής των ομάδων μας, Αναστασιάδης Σωτήρης, έκρινε με θετικό πρόσημο την απόδοση των αθλητών μας όσο και το τουρνουά.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι ακαδημίες αγοριών του Χάντμπολ ολοκλήρωσαν με τρεις νίκες και δυο ήττες. Συγκεκριμένα επικράτησαν του Πανοράματος, του Π.Α.Ο.Κ., του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Χ.Α.Ν.Θ.

Νίκες:

ΑΡΗΣ-Απολλων Καλαμαριάς 23-15

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 22-15

ΑΡΗΣ-ΧΑΝΘ 22-17

Ήττες:

Ζαφειρακης Νάουσας -ΑΡΗΣ 18-13

Πανόραμα-ΑΡΗΣ 28-25

Στον αντίποδα, τα κορίτσια των ακαδημιών μας ολοκλήρωσαν το τουρνουά με 3 νίκες και 2 ήττες.

Νίκες:

Φίλιππος Βεροίας -ΑΡΗΣ 16-16(1-3 στα πέναλτι)

Απόλλων Καλαμαριάς -ΑΡΗΣ 11-13

Ήττες:

Πανόραμα-ΑΡΗΣ 19-14

ΧΑΝΘ-ΑΡΗΣ 25-19

 

Κοινοποιήστε