Ξιφασκία: Ασημένιο μετάλλιο για τον Θωμά Γρόλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Ζάγκρεμπ (pics)

Ξιφασκία: Ασημένιο μετάλλιο για τον Θωμά Γρόλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Ζάγκρεμπ (pics)

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας αγωνίστηκαν οι αθλητές του τμήματος ξιφασκίας του ΑΡΗ Θωμάς Αβραάμ Γρόλλιος, Γκυ Λεωτόν και Ευθύμιος Γιακουστίδης.

Εξαιρετική η παρουσία του Θωμά, ο οποίος στην κατηγορία U15 έφτασε αήττητος μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Ισπανό Amat Baztarrika με σκορ 15-8 καταλαμβάνοντας την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Στην κατηγορία U17 έφτασε μια ανάσα από τα μετάλλια κατακτώντας την 5η θέση. Σημαντική ήταν και η παρουσία των υπολοίπων δύο αθλητών μας με τον Γκυ Λεωτόν να κατακτά  την 14η θέση στην κατηγορία U17 και τον Ευθύμιο Γιακουστίδη την 22η θέση στην κατηγορία U17 όπως και την 12η θέση στην κατηγορία U15.

Τους αθλητές μας συνόδευσε ο προπονητής ξιφασκίας Γιώργος Τσουρούτας. Επόμενος στόχος τώρα το Κύπελλο ανδρών στις 18/02 (ΟΑΚΑ) στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Θωμάς Αβραάμ Γρόλλιος, Γκυ Λεωτόν, Ευθύμιος Γιακουστίδης και Μιχαήλ Παπαδόπουλος. Οι αθλητές μας καθοδηγούνται πάντα με την υποστήριξη των προπονητών Παναγιώτη Τελιπορανίδη και Κωνσταντίνου Γουσόπουλου.

Κοινοποιήστε