Πόλο Ανδρών: Νίκη επί του Ιωνικού (10-9) και πλεονέκτημα έδρας στα play-offs

Πόλο Ανδρών: Νίκη επί του Ιωνικού (10-9) και πλεονέκτημα έδρας στα play-offs

Η ομάδα Πόλο Ανδρών του ΑΡΗ επικράτησε με 10-9 του Ιωνικού Νίκαιας στην αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και παίρνοντας   το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των play-offs.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά ισορροπημένα με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ.  Ο Ιωνικός πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων (2-4) και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά με 4-5. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» με επιμέρους σκορ 2-0 έκαναν την ανατροπή και πέρασαν μπροστά με 6-5.

Στη συνέχεια υπήρχαν διαρκείς εναλλαγές στο σκορ (6-7, 7-7, 9-8) με τον ΑΡΗ στο πιο κρίσιμο σημείο να κάνει το 10-9 με τον Γιόγκα και η ομάδα μας πήρε τη νίκη και κατ’ επέκταση το πλεονέκτημα έδρας.

Αντίπαλος μας για τα play-offs η Ηλιούπολη.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παυλίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Την σημερινή νίκη απέναντι στον πολύ δυνατό ιωνικό την οφείλουμε κυρίως στην ανεβασμένη ψυχολογία των παικτών μας. Παρά την ποιότητα και την πίεση της αντίπαλης ομάδας κρατήσαμε την συγκέντρωσή μας και πήραμε στο τέλος τους τρεις βαθμούς. Με αυτό το αποτέλεσμα τερματίζουμε δεύτερη στον βόρειο όμιλο και με πλεονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσουμε στον πρώτο γύρο των playoffs την Ηλιούπολη».

Οκτάλεπτα: 2-, 2-2, 2-2, 4-2.

ΑΡΗΣ : Αλιαπούλος 2, Μπάσελ 3, Σολογάνης 1, Παπαδόπουλος 2, Γκιόκας 2.

Κοινοποιήστε