Ξιφασκία: Σαββατοκύριακο με πρωτάθλημα Νεανίδων και διεθνές τουρνουά στη Σόφια (pics)

Ξιφασκία: Σαββατοκύριακο με πρωτάθλημα Νεανίδων και διεθνές τουρνουά στη Σόφια (pics)

Έντονη αγωνιστική δράση για τους ξιφομάχους του ΑΡΗ, με τη Μάγδα Τελιπορανίδου να συμμετέχει στο Ξίφος Ασκήσεως στο ΟΑΚΑ και να τερματίζει δέκατη ανάμεσα σε 46 αθλήτριες, ενώ παράλληλα επιτυχίες σημείωσαν και οι μικροί μας αθλητές στο τουρνουά στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Το Σάββατο 13/05 η αθλήτρια του ΑΡΗ στο ξίφος ασκήσεως Μάγδα Τελιπορανίδου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Νεανίδων στο ξίφος ασκήσεως στο ΟΑΚΑ. Η Μάγδα, αθλήτρια του Παναγιώτη Τελιπορανίδη με 5 νίκες και 1 ήττα στον όμιλο προκρίθηκε στα νοκ αουτ και απευθείας στο ταμπλό των 32. Πήρε άνετα την πρόκριση για το ταμπλό των 16, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στην οχτάδα και τελικά κατέλαβε τη δέκατη (10η) θέση ανάμεσα σε 46 αθλήτριες.

Παράλληλα στη Σόφια της Βουλγαρίας οι μικροί αθλητές της σπάθης Πανδώρα Γουσοπούλου, Αλέξανδρος Μαστροθύμιος και Προκόπης Κάνταρος αγωνίστηκαν σε δυο κατηγορίες.

Στην κατηγορία U11 η Πανδώρα κατέλαβε την 6η θέση, ο Προκόπης την 11η και ο Αλέξανδρος την 18η.

Στην κατηγορία U13 ο Αλέξανδρος κατέλαβε την 31η θέση, ο Προκόπης την 42η και η Πανδώρα την 46η.

Η παρουσία των αθλητών κρίθηκε άκρως ικανοποιητική καθώς στο τουρνουά συμμετείχαν πάνω από 350 αθλητές από 5 χώρες.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καθώς και το τμήμα Ξιφασκίας συγχαίρουν τους προπονητές Παναγιώτη Τελιπορανίδη και Κωνσταντίνο Γουσόπουλο για τη συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση των αθλητών μας.

Κοινοποιήστε