Κώστας Παυλίδης: «Στόχος η άνοδος,  περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου και τη νέα χρονιά»

Κώστας Παυλίδης: «Στόχος η άνοδος, περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου και τη νέα χρονιά»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο Αδρών του ΑΡΗ, Κώστας Παυλίδης, ανανέωσε τη συνεργασία του και παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας για ακόμη μία χρονιά. Μετά την ανανέωση δήλωσε ότι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στο «τιμόνι» της ομάδας, ενώ στόχος η άνοδος στην Α1. Θα προσπαθήσουμε και με τη βοήθεια της διοίκησης να διατηρήσουμε κατά το μέγιστο τον ίδιο κορμό, ενώ θα προβούμε και σε μερικές προσθήκες για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που στα τελευταία παιχνίδια ήταν δίπλα μας, δίνοντάς μας ώθηση. Οι αθλητές μου απέκτησαν ένα τεράστιο κίνητρο και ακόμα μεγαλύτερη «δίψα», όταν αντίκρισαν τους φιλάθλους της ομάδας και κλήθηκαν να αγωνιστούν κάτω από τέτοιες -πρωτόγνωρες για μερικούς- συνθήκες. Θέλω να σταθώ στην μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν αφήνοντας εντυπωσιασμένους και τους αντιπάλους, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια. Ευελπιστώ η απαράμιλλη στήριξη στα τελευταία παιχνίδια να συνεχιστεί από την πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη βοήθεια του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο, κ. Ελευθέριο Αρβανίτη, στον ταμία, Αλέξανδρο Γκαντώνα αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους για τη συμπαράσταση, η οποία θα συνεχιστεί και στη νέα χρονιά».

Κοινοποιήστε