Ακαδημία Χάντμπολ: Θετική παρουσία των Παγκορασίδων Β’ στο τουρνουά της Βέροιας

Ακαδημία Χάντμπολ: Θετική παρουσία των Παγκορασίδων Β’ στο τουρνουά της Βέροιας

Με θετικό πρόσημο και γεμάτη εμπειρίες ήταν η συμμετοχή των Παγκορασίδων Β’ στο τουρνουά Χάντμπολ της Βέροιας που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.

Οι αθλήτριες του ΑΡΗ τερμάτισαν στην 9η θέση της διοργάνωσης, αγωνιζόμενες με ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και μας έκαναν χαρούμενους με την εμφάνιση τους σε όλους τους αγώνες.

Ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Αναστασιάδης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχαμε σε μια τέτοια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση απέναντι σε ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Φέτος έγινε μια μεγάλη προσπάθεια σε αυτές τις ηλικίες, να φέρουμε τα κορίτσια κοντά στο άθλημα, να το γνωρίσουν, να το αγαπήσουν με επόμενο στόχο να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο, που θα έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Ο στόχος μας εν μέρει επετεύχθη, καθώς τα 3/4 της ομάδος ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες και η εξέλιξη που έχουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι πολύ ενθαρρυντική. Είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνατότητες τους απέναντι σε δυνατά και έμπειρα “σύνολα”, αποκομίζοντας εμπειρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν στο μέλλον τις βάσεις για να μας χαρίσουν περισσότερες αναμνήσεις και τυχόν διακρίσεις».

Κοινοποιήστε