Ξιφασκία: «Χάλκινος» ο Αριστοτέλης Γρόλλιος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων (pics)

Ξιφασκία: «Χάλκινος» ο Αριστοτέλης Γρόλλιος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων (pics)

Το τμήμα Ξιφασκίας του ΑΡΗ κατέκτησε την τέταρτη θέση στα ομαδικά αθλήματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, συμμετέχοντας με πέντε αθλητές, ενώ ο Αριστοτέλης Γρόλλιος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Η κατάταξη των υπολοίπων αθλητών:

Ιωάννης Τσουρλίνης 18ος

Αλέξανδρος Μαστροθύμιος 22ος

Προκόπης Κάνταρος 32ος

Γεώργιος Μικρόπουλος 43ος

Στα ομαδικά τα οποία διεξήχθησαν με τη συμμετοχή των Γρόλλιου, Τσουρλίνη, Μαστροθύμιου και Κάνταρου, η ομάδα ξεκινώντας με την τρίτη θέση στην κατάταξη επικράτησε εύκολα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια η ομάδα μας ήρθε αντιμέτωπη με την ομάδα του Ηλυσιακού για την πρόκριση στον τελικό.  Εκεί, σε έναν αμφίρροπο αγώνα οι αθλητές μας κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά με ένα σερί 17 πόντων από τον Ιωάννη Τσουρλίνη και το αποτέλεσμα να καταλήξει 39-40 υπέρ του Ηλυσιακού. Στη συνέχεια δυστυχώς δεν έγινε η υπέρβαση με τελικό σκορ 42-45.

Στον μικρό τελικό για την τρίτη θέση η ομάδα μας δεν κατάφερε να επικρατήσει της Χαλκίδας με αποτέλεσμα να καταλάβει την τέταρτη θέση μεταξύ έντεκα ομάδων.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Ξιφασκίας θέλουν να συγχαρούν τους προπονητές του τμήματος Παναγιώτη Τεληπορανίδη και Κωνσταντίνο Γουσόπουλο για τη συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση των αθλητών μας.

Κοινοποιήστε