Ξιφασκία: «Χρυσός» πρωταθλητής ο Θωμάς Αβραάμ Γρόλλιος, «χάλκινος» ο Γκυ Γεώργιος Λεωτόν (pics)

Ξιφασκία: «Χρυσός» πρωταθλητής ο Θωμάς Αβραάμ Γρόλλιος, «χάλκινος» ο Γκυ Γεώργιος Λεωτόν (pics)

Ακόμη μια εξαιρετική παρουσία και τρομερές επιδόσεις από τους ξιφομάχους του ΑΡΗ, με τον Θωμά Αβραάμ Γρόλλιο να κατακτά την πρώτη θέση, τον Γκυ Λεωτόν την τρίτη θέση και επίσης, το τμήμα Ξιφασκίας να κατακτά ασημένιο μετάλλιο στα ομαδικά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών  που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 15-16/07.

Με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο επέστρεψε ο Γρόλλιος μετά από το χρυσό που κατέκτησε και στο πρωτάθλημα εφήβων, δείχνοντας έτσι τη συστηματική δουλειά που έγινε όλη την χρόνια. Ο Γκυ Γεώργιος Λεωτόν επίσης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικά οι θέσεις των υπολοίπων αθλητών:

  • Λάζαρος Λεωτόν 24η
  • Ευθύμιος Γιακουστίδης 29η
  • Φίλιππος Αϊβάζης 43η
  • Μιχαήλ Παπαδόπουλος 48η

Στα ομαδικά την επόμενη ημέρα οι αθλητές μας Θωμάς Γρόλλιος, Γκυ Λεωτόν, Ευθύμιος Γιακουστίδης και Φίλιππος Αϊβάζης σε μια εύκολη πρώτη αναμέτρηση κέρδισαν την Α.Λ. Ξιφασκίας Χανίων και έτσι πήραν την πρόκριση για τον ημιτελικό ενάντια στον Απόλλωνα Βριλησσίων. Με σκορ 45-40 η ομάδα μας πέρασε στον τελικό με την ομάδα της Ασπίδας μη καταφέρνοντας όμως να κερδίσει παρόλο το σερί 12 πόντων στο τέλος από τον Γρόλλιο. Έτσι οι αθλητές μας στο ομαδικό ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του βάθρου και πήραν το ασημένιο μετάλλιο.

Θερμές ευχαριστίες στον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τελιπορανίδη ο οποίος για ακόμη μια φορά βρέθηκε δίπλα στους αθλητές του.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Ξιφασκίας συγχαίρουν τους αθλητές και προπονητές για τα εκπληκτικά αποτελέσματα.

Κοινοποιήστε