Ξιφασκία: Στους 50 καλύτερους της Ευρώπης ο Θωμάς Αβραάμ Γρόλλιος

Ξιφασκία: Στους 50 καλύτερους της Ευρώπης ο Θωμάς Αβραάμ Γρόλλιος

Οι ξιφομάχοι του ΑΡΗ, Θωμάς Αβραάμ Γρόλλιος και Ευθύμιος Γιακουστίδης συμμετείχαν στο πανευρωπαϊκό κύπελλο Σπάθης εφήβων στο Γκόντολο της Ουγγαρίας.

Ο Γρόλλιος μετά από μια πολύ καλή παρουσία στον όμιλο του πέρασε στο κυρίως ταμπλό. Εκεί με δυο νίκες έφτασε στο ταμπλό των 64, αλλά στον αγώνα για την είσοδο του στους 32 δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ιταλό αντίπαλο του και κατέκτησε την 50η θέση ανάμεσα σε 279 αθλητές. Ο έτερος αθλητής μας Ευθύμιος Γιακουστίδης δυστυχώς δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη στον όμιλο του ώστε να πάρει το εισιτήριο για την είσοδο του στο κυρίως ταμπλό.

Την επόμενη ημέρα οι αθλητές μας αγωνίστηκαν στα ομαδικά με τη συμμετοχή του Θωμά Γρόλλιου στην ομάδα Ελλαδα και την συμμετοχή του Ευθύμιου Γιακουστίδη στην ομάδα Ελλάδα2, ενώ στη σύνθεση των ομάδων συμμετείχαν και άλλοι Έλληνες αθλητές. Η τελική κατάταξη αντίστοιχα ήταν η 23η και 41η θέση μεταξύ 52 ομάδων.

Επόμενος στόχος των αθλητών μας είναι το πανελλήνιο κύπελλο Σπάθης Ιωαννίνων όπου ο σύλλογος μας θα συμμετάσχει με 14 αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ και το τμήμα ξιφασκίας εύχονται σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία.

Κοινοποιήστε