Άρση Βαρών: Με μεγάλη επιτυχία για τον ΑΡΗ και το άθλημα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα στο «Ανέστης Πεταλίδης»

Άρση Βαρών: Με μεγάλη επιτυχία για τον ΑΡΗ και το άθλημα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα στο «Ανέστης Πεταλίδης»

Με πολύ καλές επιδόσεις για τους αθλητές του ΑΡΗ έκλεισε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που φιλοξενήθηκε στο κλειστό «Ανέστης Πεταλίδης», κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Συγκεκριμένα, η Μυλωνέλη Παρασκευή κατετάγη πρώτη στις νέες γυναίκες και τέταρτη στις γυναίκες στα 49 κιλά. Η Λυγερή Βούλγαρη βγήκε τρίτη στις γυναίκες στα 72 κιλά.

Στους άντρες, ο Στοΐδης Γιώργος ήταν πρώτος στα 68 κιλά και ο Νίκος Κατσαρός τρίτος στους νέους άντρες στα 76 κιλά.

Ο Χασάπης Αλέξανδρος αναδείχτηκε τέταρτος στα 76 κιλά και ο Ραφαήλ Δεβετζής πρώτος στους νέους και τρίτος στους άντρες στα 89 κιλά.

Ο Σπανός Νίκος ήταν πρώτος στα 96 κιλά και ο Νέστωρας Παπανέστωρας τρίτος στα 102 κιλά. Ο Παπαδόπουλος Γιώργος στα 89 κιλά και ο Τριανταφυλλίδης Γιώργος στα 81 κιλά, λόγω τραυματισμών απλά συμμετείχαν κλείνοντας τη δεκάδα και μένοντας μακριά απ τις επιδόσεις τους.

Για ακόμη μια φορά ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ήταν αρωγός απέναντι στο έντονο πρόβλημα έλλειψης αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας, εξυπηρετώντας και την Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών και λαμβάνοντας τα συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία από συλλόγους , παράγοντες και εργαζόμενους του αθλήματος.

 

Κοινοποιήστε