Ακαδημία Μπάσκετ: Η KIDDO επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ακαδημία Μπάσκετ: Η KIDDO επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με την εταιρεία KIDDO, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

H KIDDO είναι μια ελληνική εταιρεία και Brand, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που συστήθηκε στο ελληνικό (και όχι μόνο) κοινό το 2010, από τα αδέρφια Ψάλτη (Αναστάσιο και Ιωάννη). Μέσα στη διαδρομή των 13 αυτών ετών, η εταιρεία διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στον εγχώριο κλάδο των βρεφικών ειδών, λανσάροντας καινοτόμα και πρωτότυπα προϊόντα νέας γενιάς. Με φυσική παρουσία με Πολυκαταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, και διαδικτυακά μέσω του σύγχρονου eshop βρεφικών www.kiddo.gr. Tην ίδια στιγμή εξάγει τα προϊόντα της σε 15 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής και αποτελεί τον μοναδικό πρεσβευτή της Ελλάδος στον κλάδο των βρεφικών με συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού!

Μεγαλύτερη καταξίωση και αναγνώριση των KIDDO έως σήμερα αποτελεί η επιλογή της εταιρίας και του Brand, ως η πρώτη και αποκλειστική εταιρία/brand του κλάδου, και η απονομή Βραβείου Αριστείας από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Repo(we)r Greece, ως ο καλύτερος εκπρόσωπος της ελληνικής επιχειρηματικότητα (στον κλάδο) στο εξωτερικό.

Οι ευαισθησίες των KIDDO δεν σταματούν μόνο στο προσωπικό τους και το πελατολόγιό τους, αλλά διευρύνονται με πράξεις κοινωνικής ευθύνης και ανθρωπιάς σε ετήσια βάση, με την συνεισφορά προϊόντων, παροχών, χρημάτων κ.λπ. σε ανθρώπους και παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο. Κάποιοι από τους μη κερδοσκοπικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς που κατά καιρούς έχει συμβάλλει ως αρωγός είναι τα: Παιδικά Χωριά SOS – Ελίζα (Ξενώνας φιλοξενίας και προστασίας κακοποιημένων παιδιών), ΕΛΕΠΑΠ (παιδιά με κινητική αναπηρία), ΦΛΟΓΑ (στήριξη παιδιών που νοσούν από καρκίνο) κλπ.

Κοινοποιήστε