«110, Με την ψυχή σου γεμάτη περηφάνια»: Στη διάθεσή του κόσμου το ιστορικό λεύκωμα του ΑΡΗ

«110, Με την ψυχή σου γεμάτη περηφάνια»: Στη διάθεσή του κόσμου το ιστορικό λεύκωμα του ΑΡΗ

Μία από τις εκπλήξεις που επιφύλαξε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ στους φίλους που έδωσαν το «παρών» στο επετειακό γκαλά της Κυριακής (24/03), για τα 110α γενέθλια του συλλόγου, ήταν το επετειακό λεύκωμα «110, Με την ψυχή σου γεμάτη περηφάνια».

Το εν λόγω λεύκωμα, είναι από σήμερα (28/03) στη διάθεση όλων των φίλων του ΑΡΗ! Η σύνταξή του ανατέθηκε στον ιστορικό του ΑΡΗ, Βασίλη Δερμεντζόγλου και το αποτέλεσμα είναι ένα λεύκωμα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι:

Ο ΑΡΗΣ είναι τρία πράγματα: Οι ιστορίες, οι άνθρωποι και οι επιτυχίες του σε κάθε τομέα. Και αυτά τα τρία προσφέρονται σε αυτό το λεύκωμα. Αρχικά περιγράφεται με συνοπτική, αλλά ουσιαστική μορφή, η ιστορία κάθε τμήματος του ΑΡΗ, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Παράλληλα, φωτίζονται εκατοντάδες πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου, σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο. Στο τρίτο μέρος καταγράφονται οι υπερήφανες νίκες του ΑΡΗ, τα 298 τρόπαια που κέρδισε ο σύλλογος σε τοπικό, σε πανελλαδικό και σε διεθνές επίπεδο, ανά άθλημα.

Όλα αυτά γίνονται με τη συνοδεία πλούσιου και σπάνιου φωτογραφικού υλικού από τα αρχεία του συλλόγου και των πρωταγωνιστών του!

Πρόκειται για μια μοναδική δουλειά που θα αποτελέσει ορόσημο στην εκδοτική ιστορία του ΑΡΗ, αφού ο αναγνώστης «πατώντας» σταθερά στα 110 έτη της ύπαρξης του συλλόγου, μπορεί να ανατρέξει πίσω σε αυτά τα χρόνια και να δει τους λόγους για τους οποίους ο ΑΡΗΣ βρίσκεται  ανάμεσα στους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας. Γνωρίζοντας το παρελθόν, ο Αρειανός θα μπορέσει να αντικρύσει το μέλλον με την ίδια συνέπεια και ιστορική συνείδηση.

Το λεύκωμα αυτό αποτελεί μια σπουδαία παρακαταθήκη για τις νέες γενιές και δεν πρέπει να λείψει από καμία βιβλιοθήκη!

Το λεύκωμα «110, Με την ψυχή σου γεμάτη περηφάνια», διατίθεται από σήμερα στην τιμή των 15 ευρώ από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Δευτέρα –Παρασκευή 09:00 – 17:00) και από την πλατφόρμα της More, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.more.com/sports/epeteiako-leukoma/

Κοινοποιήστε