Άρση Βαρών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Lift For Life» (photostory)

Άρση Βαρών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Lift For Life» (photostory)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Αθλητική Ημερίδα του τμήματος της Άρσης Βαρών του ΑΣ ΑΡΗΣ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, «Lift for life».

Ένα ακόμη Lift For Life ολοκληρώθηκε, χαρίζοντάς μας στιγμές από εκείνες στις οποίες χωρίς την παραμικρή δόση τετριμμένης τυποποίησης, αξίζει ο χαρακτηρισμός μοναδικές.

Τόσο η συμμετοχή των αρχάριων και νεοεισερχόμενων αθλητών, όσο και εκείνη των ήδη ευρισκόμενων σε υψηλό επίπεδο και διεθνών με την Εθνική ομάδα, για τους οποίους η διοργάνωση αποτέλεσε ένα δυνατό test event, ενίσχυσαν το επίπεδο, το κύρος και τη γενικότερη επιτυχία της διοργάνωσης. Μιας διοργάνωσης που φιλοξένησε πλήθος αθλητικών συλλόγων από την Αθήνα, τα Χανιά, άλλες πόλεις της περιφέρειας και φυσικά από ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Σημαντικότερη από όλα τα παραπάνω και καταλυτική για τη νοηματοδότηση της ίδιας της ύπαρξης της εκδήλωσης, υπήρξε η παρουσία των γονέων του Άλκη Καμπανού, κα. Μελίνας Κακουλίδου και κ. Αριστείδη Καμπανού. Η πιο έντονη και συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή της ημέρας ήταν εκείνη της απότισης φόρου τιμής στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, όπου για άλλη μια φορά ήρθαν στον νου μας οι τόσο βαθιά χαραγμένες στη ψυχή μας σχετικές εικόνες, οι οποίες δεν έχουν σταματήσει και δεν πρόκειται να σταματήσουν να μουδιάζουν το μυαλό μας σε κάθε σχετική περίσταση.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα της Άρσης Βαρών αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν πρώτα απο όλα την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για την παροχή υλικού και την τριετή ένταξη της διοργάνωσης στο καλεντάρι της.

Τον Γεώργιο Καρυπίδη, υπάλληλο της Ε.Ο.Α.Β. Και τον Ιωάννη Καρυπίδη που χωρίς την υπέρβαση τους δεν θα είχε πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Τον υπεύθυνο διαιτησίας Αναστάσιο Κασμέρη και ακολούθως τη Χαρίκλεια Καστρίτση , τη Σοφία Παπαποστόλου , τον Φώτη Γιαγκιόζη, τον Πασχάλη Δεμερτζή και τον Αθανάσιο Μπέκα για τον εθελοντισμό τους.

Το μέλος της διοίκησης Α.Ο. Π.Α.Ο. Κυριακή Γαλάνη και τον προπονητή Κωνσταντίνο Σαλπιγγίδη για τη συνεχή στήριξη , τον προπονητή του τμήματος άρσης βαρών του ΠΑΟΚ, Παύλο Σαλτσίδη, και την επί σειρά ετών αθλήτρια της Εθνικής και νυν προπονήτρια Α.Σ. Άθλος Ελένη Κουρτελίδου και την προπονήτρια του «Ευ Αγωνίζεσθαι», Αναστασία Ακτίπη.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και στην ομάδα του Παναθηναϊκού που από την αρχή αγκάλιασε την προσπάθεια και στάθηκε αρωγός σε ό,τι χρειάστηκε.

Ευχαριστούμε όλους όσους αποτέλεσαν τους αρωγούς αυτού του εγχειρήματος και προσδοκούμε σε μελλοντικές αλληλέγγυες δράσεις.

Κοινοποιήστε