Τομέας Ιστορίας ΑΡΗ: 3.500 φωτογραφίες στο αρχείο του ΤΙΑ από τον Βασίλη Τσιλιπάκο

Τομέας Ιστορίας ΑΡΗ: 3.500 φωτογραφίες στο αρχείο του ΤΙΑ από τον Βασίλη Τσιλιπάκο

Ο ΑΡΗΣ είστε όλοι εσείς. Ο Τομέας Ιστορίας απλά συλλέγει τα κομμάτια του παρελθόντος και τα φέρνει κοντά, για να συμπληρώσει το πιο ωραίο παζλ.

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης φωτογραφικού υλικού, ο ΤΙΑ ανακοινώνει περήφανα πως ένα σπουδαίο αρχείο βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του θεού του πολέμου: Περίπου 3.500 φωτογραφίες του φωτογράφου Βασίλη Τσιλιπάκου εντάχθηκαν στο αρχείο του ΤΙΑ σε ψηφιακή μορφή και από σήμερα αποτελούν επίσημα μέρος της κληρονομιάς του ΑΡΗ!

Ο Βασίλης Τσιλιπάκος είναι ένας θρύλος του οπαδικού κινήματος του ΑΡΗ, αφού ήταν ένας από τους ιδρυτές των Ιερολοχιτών στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Ο ίδιος υπήρξε αθλητής στίβου του ΑΡΗ (ακόντιο), ενώ από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 περίπου ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία καλύπτοντας με τα δεκάδες φιλμ του την περίοδο της Αυτοκρατορίας στο μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, αλλά και κάθε εκδήλωση του ΑΡΗ. Το τεράστιο φωτογραφικό υλικό του που μας παρέδωσε σε μορφή φιλμ, ψηφιοποιήθηκε, ταυτοποιήθηκε και πλέον αποτελεί κληρονομιά του ΑΡΗ! Οι φωτογραφίες του καλύπτουν την περίοδο 1984 μέχρι το 2008.

Ευχαριστούμε τον Βασίλη Τσιλιπάκο που μας εμπιστεύτηκε την πολύ σπουδαία δουλειά του και τον διαβεβαιώνουμε πως οι φωτογραφίες του είναι στα κατάλληλα χέρια, εκεί ακριβώς που πρέπει!

Κοινοποιήστε