Πυγμαχία: Πληθώρα μεταλλίων για τον ΑΡΗ στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στην Αμφιλοχία

Πυγμαχία: Πληθώρα μεταλλίων για τον ΑΡΗ στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στην Αμφιλοχία

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία των πυγμάχων του ΑΡΗ, στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Αμφιλοχίας.

Ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από 16 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι επέστρεψαν από το διεθνές τουρνουά με πολλές διακρίσεις και αποκόμισαν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες εν όψει των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους δυο μήνες.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι:

Πέτρος Κωνσταντινούδης Πέτρος στα 44 κιλά στην κατηγορία Παμπαίδων, Νικόλαος Τσολάκης στα 54 κιλά και Ανδρέας Χαριτάκης στα 60 κιλά στην κατηγορία Παίδων, όπως και ο Ιωάννης Δρούγος στα +92 κιλά στην κατηγορία Ανδρών.

Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι:

Γιώργος Κωνσταντινούδης στα 54 κιλά στην κατηγορία Παίδων, Τριαντάφυλλος Καλπάκης στα 40 κιλά και Στέφανος Γαβριηλίδης στα 70 κιλά στην κατηγορία Παμπαίδων, Χριστίνα Μαρθάκη στα 54 κιλά στην κατηγορία Νεανίδων και Ανδρόνικος Ζώκας στα 75 κιλά στην κατηγορία Ανδρών.

Επίσης, συμμετείχαν σε προπονητικά σπάρινγκ οι: Κοντέλη Δέσποινα, Φραγκίδης Απόστολος, Νακούτης Γιώργος, Νακούτης Νικόλαος, Ζαρζαμπίδης Παναγιώτης, Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος και Ζιώγας Ερμής, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις.

Οι αγώνες έκλεισαν με την απονομή στον αθλητή του ΑΡΗ, Πέτρο Κωνσταντινούδη, να αναδεικνύεται ο πιο δυναμικός πυγμάχος του τουρνουά.

 

Κοινοποιήστε