Τσαϊρέλης: «Με καλή ψυχολογία στη Σαντορίνη»

Τσαϊρέλης: «Με καλή ψυχολογία στη Σαντορίνη»

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπου το Σάββατο 13/11 στις 19:00 αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης δε θα έχει στη διάθεσή του την Ειρήνη Τσομπανίδου, η οποία τραυματίστηκε στο ματς με τονΠαναθηναϊκό. Μιλώντας για τον αγώνα του Σαββάτου, ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε:

«Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό μας είναι και στην Ειρήνη καθώς περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ωστόσο ήρθαμε στην Σαντορίνη με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΠΑΟ. Είμαστε ένα γκρουπ 6 ομάδων που είμαστε πολύ κοντά βαθμολογικά και με κάθε αποτέλεσμα μπορεί να έχουμε ανατροπές και σίγουρα θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους».

Στον αντίποδα, ο ΑΟΘ τρέχει ένα σερί 6 νικηφόρων αγώνων και ο προπονητής του, Κώστας Παπαδόπουλος, επισήμανε:

«Σίγουρα θέλουμε να το συνεχίσουμε και ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε στο σπίτι μας. Βέβαια το έργο μας δεν θα είναι εύκολο καθώς αντιμετωπίζουμε τη μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο και προέρχεται από μια σπουδαία νίκη».

Κοινοποιήστε