Γκολίτσης: «Προχωράμε βήμα – βήμα, για τη νίκη στη Σκύδρα»

Γκολίτσης: «Προχωράμε βήμα – βήμα, για τη νίκη στη Σκύδρα»

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ αντιμετωπίζει το Σάββατο 13/11 στις 18:00 στη Σκύδρα τον τοπικό Αριστοτέλη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Pre League.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους» και συνολικά τρίτο σε τέσσερις αγώνες και η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση θα προσπαθήσει να κατακτήσει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ, μιλώντας για την αναμέτρηση της Σκύδρας, τόνισε:

«Έχουμε μία νέα δύσκολη εξόρμηση, στη Σκύδρα. Αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Όλα τα ματς είναι δύσκολα στη φετινή Pre League. Αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας την Πολίχνη και την Ορεστιάδα, τώρα τη Σκύδρα και στα επόμενα τέσσερα ματς, τα τρία είναι εντός.

Η ομάδα σιγά σιγά θα μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται για να περάσει στην επόμενη φάση. Πάμε βήμα – βήμα, ακόμα είναι νωρίς. Στόχος είναι στη β’ φάση, μετά τις γιορτές, όπου η βαθμολογία ξεκινά από το μηδέν, να είναι η ομάδα στο πικ της απόδοσής της. Προέχει βέβαια να μαζέψουμε τους απαραίτητους βαθμούς για να περάσουμε στην επόμενη φάση και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στη Σκύδρα. Η εμφάνιση στην Ορεστιάδα ήταν κακή παρένθεση και οι παίκτες είναι συνειδητοποιημένοι για την επίτευξη του στόχου».

Κοινοποιήστε