Πυγμαχία: Πρωταθλητής και πολυνίκης ο ΑΡΗΣ στους Παμπαίδες (photostory)

Πυγμαχία: Πρωταθλητής και πολυνίκης ο ΑΡΗΣ στους Παμπαίδες (photostory)

Οι διακρίσεις πέφτουν «βροχή» για το τμήμα Πυγμαχίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Ο ΑΡΗΣ αναδείχτηκε πρωταθλητής και πολυνίκης σύλλογος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στην κατηγορία των Παμπαίδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και το κλειστό γυμναστήριο του δήμου Αγίας Βαρβάρας, από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Παμπαίδων ήταν ο Πέτρος Κωνσταντινούδης στα 44 κιλά, ο Στέφανος Γαβριηλίδης στα 70 κιλά και ο Απόστολος Φραγκίδης στα 90 κιλά. Επίσης, το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στα 40 κιλά ο Τριαντάφυλλος Καλπάκης.

Οι επιτυχίες για τον ΑΡΗ συνεχίστηκαν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που διεξάγονταν ταυτόχρονα.

Στους Παίδες, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Κωνσταντινούδης στα 54 κιλά και χάλκινο μετάλλιο ο Νικόλαος Τσολάκης, ενώ στις Κορασίδες χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Δέσποινα Κοντέλη  στα 44 κιλά.

Οι διακρίσεις που κατάφερε το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο είναι κάτι το ανεπανάληπτο για αυτήν την χρονιά, μετά τη μεγάλη κρίση που πέρασε ο αθλητισμός με τα δυο lockdown τα τελευταία δυο χρόνια. Ευχόμαστε στους πυγμάχους του ΑΡΗ να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στον δρόμο των διακρίσεων.

Το τμήμα πυγμαχίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς Χρήστο Ταχτσίδη και Τηλέμαχο Χαριτάκη για την αμέριστη βοήθεια προς τους αθλητές μας.

Δείτε το Photostory της μεγάλης διάκρισης του ΑΡΗ στη σελίδα του Α.Σ. στο Facebook.

Κοινοποιήστε