Γκολίτσης: «Σημαντικό ότι, πλέον, έχουμε όλα τα όπλα στη φαρέτρα μας»

Γκολίτσης: «Σημαντικό ότι, πλέον, έχουμε όλα τα όπλα στη φαρέτρα μας»

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε άνετα με 3-0 την Κομοτηνή και ο προπονητής της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, Σπύρος Γκολίτσης, τόνισε ότι περιμένει ένα καλύτερο μέλλον.

Ο έμπειρος κόουτς δήλωσε:

 «Κρατάμε το ότι στην έδρα μας δεν έχουμε χάσει βαθμό. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία, ώστε να φτάσουμε στο απαραίτητο μαξιλαράκι για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα δείχνει θέληση. Δε μας βγήκαν τα αποτελέσματα μακριά από το σπίτι μας, αλλά θα βελτιωθούμε και στο κομμάτι της σταθερότητας μεταξύ εντός και εκτός έδρας».

Η επιστροφή του Ντάριελ Άλμπο έδωσε μία σημαντική λύση στα χέρια του Σπύρου Γκολίτση. «Είναι σημαντικό ότι όλα τα όπλα είναι, πλέον, στη φαρέτρα μας. Έχουμε στη διάθεσή μας τον Άλμπο και στόχος είναι στο δεύτερο γύρο, ο οποίος ξεκινά πάλι στην έδρα μας, να μετρήσουμε τον κατάλληλο απολογισμό. Πλέον κοιτάμε το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Πήγασο Πολίχνης και καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να μας συμπαρασταθεί μαζικά για να πάρουμε την πολύτιμη νίκη», κατέληξε ο προποντής του ΑΡΗ.

Κοινοποιήστε