Τσαϊρέλης: «Να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια»

Τσαϊρέλης: «Να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια»

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό και να κοιτάξει τα επόμενα παιχνίδια.

Ο προπονητής της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών δήλωσε:

 «Δεν εκμεταλλευτήκαμε το σερβίς μας σήμερα και δεν πήγαμε καλά στην υποδοχή. Όταν λειτουργούσαν αυτά τα δύο στοιχεία το ματς ήταν ισορροπημένο. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα πλήρης και όταν έχει καλή υποδοχή έχει πολλές επιλογές. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα».

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι, επισήμανε: «Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μου, τα πήγαν πολύ καλά. Γενικά, δουλεύουν πολύ όλες αυτές τις ημέρες. Σήμερα, με εξαίρεση το ξεκίνημα, ήμασταν πολύ καλοί, βήμα-βήμα κάναμε την ανατροπή, τα κορίτσια όλα έπαιξαν πολύ καλά, με συγκέντρωση στο παιχνίδι, έκαναν όσα είχαμε προετοιμάσει. Ο ΑΡΗΣ είναι καλή ομάδα, ήταν σημαντικό να σταματήσουμε κάποιες αθλήτριές τους και τα καταφέραμε. Όσο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να κερδίσουμε το ντέρμπι, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Θα προετοιμαστούμε και θα πάμε να κερδίσουμε».
 
Κοινοποιήστε