Βόλεϊ Ανδρών: Στην τελική ευθεία για την πρόκριση στη β’ φάση

Βόλεϊ Ανδρών: Στην τελική ευθεία για την πρόκριση στη β’ φάση

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ μπαίνει στην τελική ευθεία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Pre League και κάνει τη μεγάλη προσπάθεια για την πρόκριση στη δεύτερη φάση.

Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και έχει ακόμα τρεις αγώνες να δώσει για την πρώτη φάση. Οι δύο, μάλιστα, συνεχόμενοι εντός έδρας, με ομάδες που επίσης κυνηγούν την πρόκριση.

Η αρχή γίνεται την προσεχή Κυριακή 12/12 στις 15:30, όταν ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Άθλο Ορεστιάδας στο κλειστό της Μίκρας. Στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούν τον Αριστοτέλη Σκύδρας (Σάββατο 18/12, 17:00) και κλείνουν την πρώτη φάση στην Κομοτηνή απέναντι στην τοπική ομάδα (22/12).

Σ’ αυτήν την τελική ευθεία για την πρόκριση, ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου του, αρχής γενομένης από τον καθοριστικό αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την Ορεστιάδα (15:30). Εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Σας περιμένουμε στο κλειστό της Μίκρας για να ωθήσετε την ομάδα στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, σε έναν καθοριστικό αγώνα.

                                                                      Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β’ ΟΜΙΛΟΥ

Κοινοποιήστε