Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο: Έκοψε την πίτα του ο ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ (photostory)

Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο: Έκοψε την πίτα του ο ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ (photostory)

Σε μία πολύ «θερμή» εκδήλωση, η ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο, ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, και την τίμησαν με την παρουσία τους αρκετά σημαίνοντα π0ρόσωπα. Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης και ταμίας του δ.σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Νίκος Ζεϊμπέκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Χορτιάτη – Πυλαίας και μέλος του δ.σ. του ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ, Σοφοκλής Κάλτσιος, ο μουσειολόγος, Νίκος Νικόλτσος και ο επιχειρηματίας, Γιάννης Βασιλειάδης ο οποίος στηρίζει την ομάδα. Μάλιστα, τα δώρα που δόθηκαν στην εκδήλωση ήταν προσφορά των δύο τελευταίων.

Την ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι επίσης αντιπρόεδρος του ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης και ο operation advisor, Βαγγέλης Φρύδας.

Το «παρών» έδωσαν οι αθλητές και το τεχνικό τιμ του ΑΡΗ. Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ, Βίκυ Νικολακάρου η οποία έστειλε το μήνυμα για ένα ευτυχισμένο και επιτυχημένο 2022, με υγεία πάνω απ’ όλα. Η… τυχερή της βραδιάς ήταν η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, στην οποία «έπεσε» το φλουρί της βασιλόπιτας.

*Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και ο ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ ευχαριστούν το κέτερινγκ «Σαμιωτάκης» για την προσφορά των εδεσμάτων της εκδήλωσης.

Δείτε το photostory της εκδήλωσης στη σελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Facebook.

Κοινοποιήστε