Κολύμβηση: Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν τα «ΑΡΗΣ-ΤΕΙΑ» (photostory)

Κολύμβηση: Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν τα «ΑΡΗΣ-ΤΕΙΑ» (photostory)

Μετά από δύο χρόνια διακοπής λόγω της πανδημίας του Covid-19, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ διοργάνωσε τα «ΑΡΗΣ-ΤΕΙΑ» στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι συμμετοχές ήταν πολλές και οι αγώνες εξαιρετικοί. Συνολικά στους αγώνες πήραν μέρος περίπου 600 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, αριθμός που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερος αν δεν υπήρχαν τα θέματα ασφαλείας λόγω της πανδημίας.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φορείς της Πολιτείας και της  Θεσσαλονίκης, όπως υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου και αρκετοί ακόμα εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου. To Δ.Σ. ΤΟΥ α.σ. αρης εκπροσώπησαν ο ταμίας, Αλέξανδρος Γκαντώνας και το μέλος, Σίμος Αϊβαζίδης.

Παρών στα «ΑΡΗΣ-ΤΕΙΑ» ήταν και ο ειδικός καρδιολόγος, Διαμαντής Γκολιδάκης, ο οποίος πραγματοποίησε μέρος των βραβεύσεων των αθλητών.

Οι αγώνες ήταν ουσιαστικά μία «πρόβα τζενεράλε» για τους Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών – Γυναικών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στα τέλη Φεβρουαρίου.

Δείτε τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης ΕΔΩ.

Δείτε το photostory της διοργάνωσης στη σελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Facebook.

 

Κοινοποιήστε