Κολύμβηση: Ο Σίσκος κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων!

Κολύμβηση: Ο Σίσκος κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων!

Εκπληκτική ήταν η εμφάνιση του Απόστολου Σίσκου στην πρώτη ημέρα του Χειμερινού Πρωταθλήματος Κολύμβησης Βορείου Ελλάδας όλων των Κατηγοριών (Παμπαίδων / Παγκορασίδων, Παίδων / Κορασίδων και Εφήβων / Νεανίδων), το οποίο διεξάγεται στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Ο κολυμβητής του ΑΡΗ με επίδοση 1:59.28 στα 200μ. ύπτιο, κατέρριψε το Πανελλήνιο Ρεκόρ Εφήβων. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε με 1:59.77 ο Απόστολος Χρήστου από τις 9/7/2014.

Ο Σίσκος άγγιξε το όριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών, που είναι 1:59.25.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο προπονητής του, Τάσος Παπαδόπουλος:

«Η επίδοση του ήταν αναμενόμενη. Ο στόχος μας τη φετινή περίοδο είναι η διάκριση στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Εφήβων, ενδεχόμενη συμμετοχή και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών θα προσθέσει στον Απόστολο εμπειρίες. Είναι αθλητής με στόχους και πρόγραμμα. Στα 17 του χρόνια, είναι κατά δυο χρόνια μικρότερος από τους αθλητές της κατηγορίας του. Ακόμα είμαστε στο πλαίσιο της προετοιμασίας και όχι βεβαίως του φορμαρίσματος»

Εξαιρετική επίδοση από Ζαχαριάδη

Στην πρεμιέρα των αγώνων, εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης. Ο κολυμβητής του ΑΡΗ έκανε χρόνο 15.55.44 στα 1500μ. ελεύθερο Εφήβων.

Κοινοποιήστε