Άρση Βαρών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Lift for Life» (Photostory)

Άρση Βαρών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Lift for Life» (Photostory)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Αθλητική Ημερίδα του τμήματος Άρσης Βαρών του Α.Σ. ΑΡΗΣ, υπό την αιγίδα ης Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, «Lift for Life».

Η Ημερίδα ήταν αφιερωμένη στον Άλκη Καμπανό και χαρακτηρίστηκε από δυνατές επιδόσεις και κλίμα απόλυτης αθλητικής άμιλλας. Με την παρουσία της, την τίμησαν ο θρύλος του αθλήματος και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας και αρκετοί εν ενεργεία και masters αθλητές.

Στην ανάπαυλα της δεύτερης μέρας των αγώνων, παράγοντες, αθλητές και προπονητές μετέβησαν στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη για να αποτίσουν φόρ τιμής στον 19χρονο φίλο του ΑΡΗ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος εναπόθεσε τιμητική πλακέτα και φανέλα της Εθνικής Ομάδας με την υπογραφή του και την ομάδα Άρσης Βαρών του Παναθηναϊκού, με τον επικεφαλής Θοδωρή Ιακωβίδη, την Ολυμπιονίκη του Ρίο, Ευαγγελία Βελή, την αθλήτρια της Εθνικής μας, Ελένη Κουρτελίδου, τους masters αθλητές Κώστα Γκαρίπη, Γιώργο Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο της Αγωνιστικής Επιτροπής της ΕΟΑΒ, Ευάγγελο Προκοπίδη, τον υπεύθυνο κριτών, Αναστάσιο Κασμέρη, τον υπεύθυνο γραφείου της Τοπικής Ένωσης Βορείου Ελλάδας Άρσης Βαρών, Γιώργο Καρυπίδη και την  εκπρόσωπο του συλλόγου ατόμων με αυτισμού του δήμου Βέροιας, Αθηνά Γιωτοπούλου.

Δείτε το photostory της διοργάνωσης στη σελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Facebook.

 

Κοινοποιήστε