Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στους χώρους του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στους χώρους του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι στους χώρους του Ερασιτέχνη θα λειτουργήσει Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Συγκεκριμένα, σε χώρους του Α.Σ. στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την οδό Αλκμήνης, θα λειτουργήσει Κ.Δ.Α.Π., σε συνεργασία με ιδιώτη, φίλο του ΑΡΗ.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών είναι χώροι οι οποίοι προσφέρουν χαρά και διασκέδαση στα παιδιά, παρέχοντας, ατομικές ή ομαδικές, παιδαγωγικές δραστηριότητες, οι οποίες τα βοηθούν να αξιοποιήσουν με τον ιδανικό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους. Παράλληλα με τη δυνατότητα που δίνεται στα παιδιά να ενισχύσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους, βοηθούνται και οι γονείς οι οποίοι εργάζονται.

Τα Κ.Δ.Α.Π. αφορούν σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Καλούμε τους φίλους του ΑΡΗ να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια, φέρνοντας τα παιδιά τους στο Κ.Δ.Α.Π. το οποίο θα λειτουργήσει στους χώρους του Α.Σ.

Αναφορικά με τις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (2310 305402) και να δώσουν τα στοιχεία τους. Στη συνέχεια θα κληθούν άμεσα από τον υπεύθυνο του προγράμματος, προκειμένου να εκδοθούν τα voucher συμμετοχής, κάτι που θα γίνει από τις 15 Ιουνίου.

Κοινοποιήστε