Μεγάλο το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Κ.Δ.Α.Π. του ΑΡΗ

Μεγάλο το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Κ.Δ.Α.Π. του ΑΡΗ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, σε συνεργασία με ιδιώτη φίλο του συλλόγου, ξεκινά τη λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ήδη μεγάλο.

Από το πρωί της Τρίτης (31/05) πολλοί ήταν οι φίλοι του ΑΡΗ οι οποίοι επικοινώνησαν με τον Α.Σ., προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους στο Κ.Δ.Α.Π., το οποίο θα λειτουργήσει σε χώρους του Ερασιτέχνη, στην Οδό Αλκμήνης, από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την παρουσία τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, πέρα από τις υπόλοιπες δραστηριότητες, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μελετούν τα μαθήματά τους, ώστε να είναι έτοιμα για την επόμενη σχολική ημέρα.

Με τη συμμετοχή στο Κ.Δ.Α.Π., τα παιδιά μαθαίνουν, ψυχαγωγούνται και εξελίσσουν τις ικανότητές τους, ενώ έτσι στηρίζεται και η προσπάθεια του Α.Σ. ΑΡΗΣ για περαιτέρω άνοδο και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

Καλούμε τους γονείς να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή, αφού το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι θέσεις καλύπτονται συνεχώς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (2310 305402). Υπενθυμίζουμε ότι τα σχετικά voucher θα εκδοθούν μετά τις 15 Ιουνίου.

Κοινοποιήστε