Σκάκι: Διακρίσεις για τους αθλητές του ΑΡΗ στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα

Σκάκι: Διακρίσεις για τους αθλητές του ΑΡΗ στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (11-13/6/22) διοργανώθηκαν στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Σ.Ε.Φ., τα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα στο Σκάκι. Στις 11/6 διεξήχθησαν τα ομαδικά, ενώ στις 12-13/6 τα ατομικά.

Για ακόμα μια φορά οι παίκτες του ΑΡΗ κατάφεραν να αναδειχθούν. Στην κατηγορία των Λυκείων, ο Στοϊμενίδης Δημήτριος κατατάχθηκε μόνος 2ος με επίδοση 7.5/9. Ακολούθως, στην Α’ Γυμνασίου ο Στοϊμενίδης Μάρκος κατέλαβε την 4η θέση, σε ισοβαθμία με την 3η, πετυχαίνοντας απόδοση 6.5/9. Αξιοσημείωτη ήταν και η αγωνιστική πορεία του Στεργίου Χάρη, ο οποίος πέτυχε 5/9 στη Β’ Δημοτικού.

Πέρα από τα ατομικά πρωταθλήματα, επιτυχίες υπήρξαν και στα ομαδικά. Στα Λύκεια την πρώτη θέση κατέκτησαν Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη με 5/5, την πρώτη σκακιέρα της οποίας ανέλαβε να υπερασπιστεί ο Στοϊμενίδης Δημήτριος, με το εξαιρετικό 4.5/5. Στα γυμνάσια ο Στοϊμενίδης Μάρκος με τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη Β’, αγωνιζόμενος στην τρίτη σκακιέρα με 4.5/5, βοήθησε την ομάδα του να οδηγηθεί στην δεύτερη θέση με απόδοση 3.5/5.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν.
Κοινοποιήστε