«Είμαι κι εγώ ΑΡΗΣ»: Μέλη του Α.Σ. και τα παιδιά κάτω των 18 ετών!

«Είμαι κι εγώ ΑΡΗΣ»: Μέλη του Α.Σ. και τα παιδιά κάτω των 18 ετών!

Η αγάπη για τον ΑΡΗ δεν έχει όρια, σύνορα, αλλά και… ηλικία. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 11/07/2022 ξεκινά η ενεργοποίηση των παιδιών ηλικίας κάτω των 18 ετών στη «μάνα» του Συλλόγου!

«Τα παιδιά στην κερκίδα, είναι η μόνη σου ελπίδα». Ένας στίχος που αποτυπώνει το συναίσθημα και την πεποίθηση κάθε Αρειανού, κάθε πατέρα και κάθε μητέρας οι οποίοι με αδημονία περιμένουν τη στιγμή που το παιδί τους θα «βαφτιστεί» φίλος του ΑΡΗ και θα «κοινωνήσει» την ιδέα, τα συναισθήματα και τα ιδανικά του συλλόγου.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα μελών του, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι βάσεις και τα θεμέλια της σχέσης του συλλόγου με τα νέα μέλη του πρέπει να ξεκινούν από μικρή ηλικία, δημιουργεί το τμήμα «Είμαι κι εγώ ΑΡΗΣ» για τους ανήλικους φίλους μας. Κάθε εγγραφή στο club «Είμαι κι εγώ ΑΡΗΣ» θα συνοδεύεται από την έκδοση κάρτας μέλους, διαφορετικής σε κάθε έτος, και τον αριθμό μητρώου του μέλους.

Η εγγραφή στο club θα ανέρχεται στα 5 ευρώ και η συνδρομή στα 20 ευρώ. Τα παραπάνω ποσά αφορούν όλη την περίοδο από την εγγραφή μέχρι και την ενηλικίωση του μέλους. Ήτοι, αν λόγου χάρη ένα παιδί 7 ετών κάνει την εγγραφή του, δε θα πληρώσει άλλη συνδρομή για 11 χρόνια, έως τα 18 του.

Τα μέλη του club «Είμαι κι εγώ ΑΡΗΣ», πέρα από την ικανοποίηση και τη χαρά της συμμετοχής στην τεράστια οικογένεια της «μάνας» του συλλόγου, θα απολαμβάνουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητες που θα ανακοινώνονται από το το Τμήμα Μελών του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Όλοι μέλη στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης για ενήλικες, όλοι μέλη στο club «Είμαι κι εγώ ΑΡΗΣ» για τους ανήλικους!

Οι εγγραφές γίνονται στο τμήμα μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ, στην οδό Παπαναστασίου. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 326619.

 

Κοινοποιήστε