ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΥΓΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΥΓΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ

Με τρία χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο επέστρεψε από την Κύπρο η παιδική ομάδα πυγμαχίας του ΑΡΗ , από την συμμετοχή της στο πρώτο της διεθνές τουρνουά πυγμαχίας  που πραγματοποιήθηκε από 12 έως 14 Οκτωβρίου στην Λεμεσό.

Η ομάδα του ΑΡΗ ήταν η μόνη που συμμετείχε αποκλειστικά μόνο με αθλητές μικρής ηλικίας (10-14 ετών)και έκλεψε τις εντυπώσεις με την αγωνιστική κατάσταση που έχει η παιδική της ακαδημία τόσο σε τεχνική όσο και σε τακτική. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι προτάσεις από ξένες αποστολές να πέφτουν βροχή , ώστε να λάβουμε μέρος και στα δικά τους διεθνή τουρνουά που διοργανώνονται σε χώρες  της Ευρώπης αλλά και της Ασίας.

Η προσπάθεια των αθλητών του ΑΡΗ ήταν εξαιρετική και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα που κατάφεραν οι μικροί μας πυγμάχοι , κατακτώντας  τρείς  πρώτες θέσεις  και μια δεύτερη στις κατηγορίες κιλών που αγωνίστηκαν.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Κουλούρης Μανώλης στην κατηγορία των 46 κιλών , ο Ράπτης  Δημήτρης στα 34 κιλά και ο Κωνσταντινούδης Πέτρος στα 32 κιλά ,ενώ  αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 44,5 κιλών ο Κωνσταντινούδης Γιώργος.

Ο προπονητής του τμήματος  Γκαβέζος Γιώργος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που κατάφεραν οι μικροί του πυγμάχοι και είναι αισιόδοξος ότι η αρχή που έγινε σε διεθνή επίπεδο για την παιδική του ακαδημία θα έχει μια εξαιρετική συνέχεια.

Κοινοποιήστε