Κολύμβηση – Σίσκος: «Στόχος μία αξιόλογη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα»

Κολύμβηση – Σίσκος: «Στόχος μία αξιόλογη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα»

Η αντίστροφη μέτρηση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών / Γυναικών, το οποίο γίνεται στην Ρώμη (11-17/08, έχει αρχίσει…

Ο ΑΡΗΣ θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις αθλητές (διαβάστε ΕΔΩ) και ο Απόστολος Σίσκος, λίγο πριν την παρθενική εμφάνισή του σε μεγάλη διοργάνωση με το σκουφάκι των Ανδρών, περιέγραψε τα συναισθήματά του.

Ο πρωταθλητής του ΑΡΗ, ο οποίος θα πάρει μέρος στα 200 ύπτιο και τα 200 πεταλούδα, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.Ε.:

«Είναι η πρώτη μου διοργάνωση στην κατηγορία των ανδρών και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σε τόση μικρή ηλικία μπορώ να πάρω μέρος σε μια τόση μεγάλη διοργάνωση. Προσωπικά, είναι η δεύτερη φορά που θα κολυμπήσω στο ίδιο κολυμβητήριο, καθώς είχα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Νέων πέρσι. Μπορώ να πω ότι είχα πολύ καλές αναμνήσεις και ευελπιστώ και φέτος να συμβεί κάτι ανάλογο. Ο στόχος μου είναι μια αξιόλογη εμφάνιση με ένα ημιτελικό στα 200 ύπτιο, καθώς θα είναι ένα καλό τεστ για τον μεγάλο  μου στόχο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Περού. Τέλος, πιστεύω ότι θα πάρω πολλές εμπειρίες οι οποίες θα μου είναι χρήσιμες για το μέλλον, από κάποια άτομα τα οποία θεωρούσα πρότυπα και τώρα θα βρίσκομαι εκεί ανάμεσα τους».

Κοινοποιήστε