Σκάκι: Επιτυχημένη η παρουσία του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής (pics)

Σκάκι: Επιτυχημένη η παρουσία του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής (pics)

Από 12 μέχρι και 17 Αυγούστου διεξήχθη στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης το ομαδικό πρωτάθλημα Σκάκι της Α’ Εθνικής κατηγορίας με συμμετοχή 33 ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα μας, στη δεύτερη συνεχή παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία, τερμάτισε στην 11η θέση, σε ισοβαθμία και με την 8η, με επίδοση 8 βαθμών (4 νίκες, 3 ήττες). Η απόδοση αυτή της εξασφάλισε την άνετη παραμονή της στην κατηγορία, την οποία δικαιούνται οι πρώτες 20 ομάδες.

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει κάθε χρόνο την ανοδική πορεία του και ο στόχος παραμένει να καταφέρει να θεωρείται τα επόμενα χρόνια διεκδικητής του πρωταθλήματος ανάμεσα σε πολλές παραδοσιακές δυνάμεις του Σκακιού.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης ήταν οι:

GM Szymon Gumularz (Πολωνία), Νικόλαος Γουλούτης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Δημήτριος Μποζάνης, Δήμητρα Αμοιρίδου, Αριάδνη Κουτσουράκη, Χριστίνα Σουλελέ, Αντώνιος Καλογρίδης, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Δημήτριος Στοϊμενίδης, Αλέξανδρος Μπαλαφούτας.

Συγχαίρουμε παίκτες, προπονητές, γονείς και τον έφορο του τμήματος Θεόδωρο Ακριτίδη για αυτήν την επιτυχία και ευελπιστούμε σε μια ακόμα καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα του 2023!

Αναλυτικά στοιχεία για τους αγώνες και τα αποτελέσματα υπάρχουν στο παρακάτω link:

http://chess-results.com/tnr661585.aspx?lan=19

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά τους, ηθική αλλά κυρίως οικονομική, τους κ.κ. Μαρμούρη Γεώργιο, Ζιούτα Δημήτριο και Βαρλάμη Δημήτριο, χάρη στους οποίους καλύφθηκε μεγάλο μέρος των εξόδων της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Τέλος, αφιερώνουμε τη φετινή μας συμμετοχή στον ιδρυτή του τμήματος, τον κύριο Βαγγέλη Βιδάλη, ο οποίος το 2013 συνδύασε την αγάπη του για το Σκάκι με αυτήν για τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και μας ενέπνευσε για να φτάσουμε το τμήμα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, στην Α’ Εθνική.

Καλούμε τους φίλους που ενδιαφέρονται, να γνωρίσουν από κοντά τη μαγεία του σκακιού σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας. Οι εγγραφές στο τμήμα Σκάκι του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται όλο το χρόνο για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες: 6936513971 – Θεόδωρος Ακριτίδης.

 

 

Κοινοποιήστε