Βόλεϊ Ανδρών: Η πρώτη συγκέντρωση του ΑΡΗ (photostory)

Βόλεϊ Ανδρών: Η πρώτη συγκέντρωση του ΑΡΗ (photostory)

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών έκανε… εκκίνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την πρώτη συγκέντρωσή της.

Η αρχή έγινε στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου η διοικούσα επιτροπή του τμήματος και ο προπονητής, Χρήστος Πάτρας, έδωσαν το στίγμα για τη σεζόν που έρχεται. Από πλευράς διοικούσας, μίλησαν στους αθλητές ο Θωμάς Νικολός και ο Φίλιππος Γκανούλης, ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης ο Άγγελος Κασαστογιάννης και ο Χρήστος Μαργαρίτης.

Ο Χρήστος Πάτρας, μιλώντας στους πετοσφαιριστές της ομάδας, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει αυτό να φανεί και στην πράξη. Η Pre League είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και πρέπει να δουλέψουμε πολύθ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Η ομάδα διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία και πρέπει να παντρέψουμε αυτήν την εμπειρία με τη νεανικότητα των υπόλοιπων. Θέλω να είμαστε αγωνιστές και νικητές. Να προστατέψουμε την προσπάθεια της διοίκησης, η οποία είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό που θέλω να παρουσιάσουμε είναι μια ομάδα που θα ματώνει στο γήπεδο, μία ομάδα που θα γεμίσει το γήπεδο με φίλους του ΑΡΗ».

Παρόντες επίσης ήταν ο μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Μαλτάς, ο προπονητής τμημάτων υποδομής, Γιάννης Πόραβος, ο γυμναστής, Γιώργος Σιμψερής και ο φροντιστής, Γιώργος Τριανταφυλλίδης. Μετά την ομιλία των στελεχών, οι αθλητές του ΑΡΗ πήγαν στο κλειστό «Ανέστης Πεταλίδης», όπου έγιναν οι πρώτες μετρήσεις από το σταφ της ομάδας.

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίασαν ο Γιώργος Πεντίδης, ο Χρήστος Στεφανίδης και ο Χαράλαμπος Κομιτούδης, οι οποίοι θα ενσωματωθούν άμεσα στην προετοιμασία, όπως και οι δύο ξένοι της ομάδας, Σουφιάν Ελ Γκαρούτι και Ματέους Αραούχο Βελόσο, που αναμένονται στην Ελλάδα μέσα στο προσεχές διάστημα.

Δείτε το Photostory της πρώτης συγκέντρωσης του ΑΡΗ στη σελίδα του Α.Σ. στο Facebook.

Κοινοποιήστε