ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Α.Σ ΑΡΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Α.Σ ΑΡΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Πυγμαχιας στο γήπεδο ¨Κλεάνθης Βικελίδης ¨ στην αίθουσα ¨Μιχαήλ Μπογδάνος¨ το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Αρχικά οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί να γίνουν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου αλλά λόγω ότι η συμμετοχή των σωματείων  ήταν πολύ μεγάλη ανάγκασαν τους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν  τους αγώνες σε δυο ημέρες .Συμμετείχαν 86 αθλητές από 15 σωματεία από όλη την Ελλάδα και το επίπεδο των 43 αγώνων ήταν αρκετά υψηλό.

Οι πυγμάχοι του ΑΡΗ απέδειξαν για άλλη μια φορά την ετοιμότητα τους και την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση, κερδίζοντας στους αγώνες αλλά και την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών.

Οι αθλητές του ΑΡΗ που διακρίθηκαν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ήταν οι εξής, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των παμπαίδων  στα 44,5 κιλά Κωνσταντινούδης Γεώργιος ,και στα 46 κιλά ο Κουλούρης Εμμανουήλ, στην κατηγορία γυναικών στα 64 κιλά χρυσό μετάλλιο η Κυρίτση Ευρυδίκη, στην κατηγορία ανδρών χρυσό μετάλλιο στα 75 κιλά ο Γιαννάκης Γεώργιος, στα 81 κιλά Νακος Λεωνίδας και στα +91 ο Δρούγος Ιωάννης, ενώ αργυρό μετάλλιο στα 75 κιλά ο Αποστολίδης Νικόλαος.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην κατηγορία παμπαιδων στα 46 κιλά χρυσό μετάλλιο ο Τσολακης Νικόλαος ,στην κατηγορία παίδων στα 80 κιλά χρυσό μετάλλιο ο Ιωάννου Άγγελος ενώ στην κατηγορία των ανδρών στα 69 κιλά, χρυσό μετάλλιο ο Καραβασιας Στάθης και αργυρό μετάλλιο στα 75 κιλά ο Μπαντιος Φίλιππος και ο Κωνσταντής Ανδρέας στα 81 κιλά.

Στους αγώνες συμμετείχαν και παιδικές ακαδημίες σε αγώνες επίδειξης ,οι μικροί πυγμάχοι του ΑΡΗ που αγωνίστηκαν ήταν ,στα 28 κιλά Καλπάκης Τριαντάφυλλος, στα 30 κιλά Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος , στα 32 κιλά ο Κωνσταντινούδης Πέτρος και στα 34 κιλά ο Ράπτης Δημήτριος.

Κοινοποιήστε